top of page

lør. 27. juli

|

Lindesnes

Rally Classic 2024

Offisiell påmelding til RallyClassic 2024

Rally Classic 2024
Rally Classic 2024

Tid og sted

27. juli 2024, 10:00 – 03. aug. 2024, 14:00

Lindesnes, Lindesnesveien 1139, 4521 Lindesnes, Norge

Slik blir RallyClassic 2024

I år går rallyet fra Lindesnes fyr til Verdens ende!  Det ser kanskje ikke så langt ut på kartet?  Ingen fare, for vi velger selvsagt ikke den korteste veien!  

I år går ruta ut av Norge for første gang, og vi skal kjøre via Danmark og Sverige!   Det blir bla overnatting på slott, besøk på flere bilmuseum og mye moro! Så her er det bare å få meldt seg på!  

Rallyet starter lørdag 27 juli, og vi kjører i mål lørdag 3 august.   Total lengde på løypa er ca 250 mil.  Prisen for alle overnattinger, frokost hver dag, ferje fra Kr.sand til Danmark med middagsbuffet, 3 retters middag på måldagen, samt noen “grill-lunsjer” underveis, er 7500 kr per pers.   Det er begrenset med plasser, så her er det lurt å være tidlig ute med å melde seg på!!  

Litt ino om dagsettapene.    

Startdagen:   Startskuddet går som vanlig ved Lindesnes fyr. Vi kjører til Kr.sand via dalstrøkene. Vi tar så ferja over til Danmark, hvor vi kjører i land i Hirtshals, og fortsetter til Løkken.   Vi kommer til å kjøre deler av Margueritruten mens vi er i Danmark.   

 

Dag 2. Vi kjører fra Løkken og ned til Rømø. Her skal vi kjøre på sandstrender, og satser på en grillpause mens de som vil vasker bilene sine etter strand turen. Vi har selvsagt bestilt fint vær siden vi tenker å grille. (vi satser på flere grillinger underveis)   

 Dag 3. Vi kjører videre til Egskov, hvor vi skal besøke Egskov slott. Her har de et flott bilmuseum!   Dagen avsluttes med å kjøre til Hvedholm slott, hvor vi skal tilbringe natten.    

Dag 4. Nå er vi klare for å forlate Danmark, og kjører over til Sverige, og til Gøteborg.   Denne dagen er det ca 50 mil å kjøre, så det meste av dagen vil gå til kjøring.    

Dag 5. Dagens etappe er til Motala. Men før vi forlater Gøteborg tar vi oss en tur på Volvo museet!    

Dag 6. Vi besøker Motala motormuseum. Kjører så videre til Stockholm, her blir det mulighet til å være litt turist.     

Dag 7. Vi kjører videre til Arvika. Her skal vi besøke Arvika bilmuseum.   

Dag 8. Nå vender vi snuta mot Norge igjen! Men før vi forlater Sverige må vi ta en stopp ved den berømte “bil kirkegården” ved Tøcksfors.   Så er det bare å komme seg til mål, Verdens ende!   Her håper vi at vi kan få til en samling av veteranbiler.   Selv om vi er kommet i mål, er vi ikke helt ferdige med å kjøre enda. Vi avslutter Rallyet ved Torp Hotell med 3 retters middag, premiering og feiring!

Dele dette arrangementet

bottom of page